Chipolino BabyFon - Super 7.mk

Chipolino BabyFon

1,990 ден

Безжичен дигитален аудио монитор за бебиња со фреквентен опсег 2,4 GHz;
Опсег на пренос: 300 m (во отворен простор);
USB адаптери, 2 парчиња;
Батерии, 6 парчиња, големина „ААА“ 1,5V (не се вклучени);
VOX функција;
Двонасочна комуникација;

Достапно

Chipolino BabyFon

1,990 ден