Chipolino Balance Bike Led & Music Energy - Super 7.mk

Chipolino Balance Bike Led & Music Energy

2,099 ден

Детски велосипед без педали, кој безбедно ја развива ориентацијата и чувството на брзина кај детето, создава чувство на рамнотежа и безбедност што доаѓа од постојан контакт на детските стапала со земјата во секое време. Детето учи да балансира и одржува рамнотежа при возење велосипед, да вежба различни движења (свртете лево и десно), само за да ја контролира брзината, во зависност од неговиот развој и подготвеност.

Достапно

Chipolino Balance Bike Led & Music Energy

2,099 ден