Chipolino Booster Chair - Super 7.mk

Chipolino Booster Chair

1,990 ден

Ова столче  е погодно за деца кои можат да седат сами без помош на возраст до 3 години и со тежина до 15 кг.;
Широко и удобно седиште;
Навлака изработена од висококвалитетна кожа – лесно се чисти;

Достапно

Chipolino Booster Chair

1,990 ден