Креветче/Лулка 2во1 Chipolino Gia - Super 7.mk

Креветче/Лулка 2во1 Chipolino Gia

2,190 ден

Овој кревет/лулка е погоден за новороденчиња до 6 месеци, кои не можат да седат без помош, со тежина од не повеќе од 9 кг.
Многу удобно бебешко креветче кое може да се трансформира во лулашка преку каиши
Мрежа за подобар проток на воздух
Настрешница со 2 висечки играчки за забавување на бебето
Заштитна лента со 5 точки со меки влошки за рамениците
Производот се нуди во убава кутија за подарок

Достапно

Креветче/Лулка 2во1 Chipolino Gia

2,190 ден