Детско Седиште за Автомобил Chipolino Jett - Super 7.mk

Детско Седиште за Автомобил Chipolino Jett

3,790 ден

Автомобилско седиште е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 36 кг.
Поставување на автомобилско седиште на возило со појаси за возила за групите 0+, I, II и III (0-36 кг.)

Достапно

Детско Седиште за Автомобил Chipolino Jett

3,790 ден