Багер на педали - Super 7.mk

Багер на педали

1,150 ден

Џипот е погоден  за деца од 36 месеци и постари има 2 брзини напред-назад и работи со батерија од 12V.
Има систем за далечинско управување.

 

Достапно

Багер на педали

1,150 ден