Багер со 40 пар. Коцки - Super 7.mk

Багер со 40 пар. Коцки

650 ден

Со едукативни коцки, децата ќе ги развијат своите вештини за координација на рацете и очите додека прават форми.
Едукативните коцки од 40 парчиња доаѓаат со багер-играчка!
Едукативните коцки се погодни за деца над 36 месеци.

 

Достапно

Багер со 40 пар. Коцки

650 ден