Музичка Играчка Chipolino Zoo - Super 7.mk

Музичка Играчка Chipolino Zoo

2,099 ден

Овaa музичкa играчка е погодна за новородени бебиња. Нежните мелодии и приспивни песни му помагаат на бебето полесно да заспие. Специјалното смирувачко движење на играчката го привлекува вниманието на бебето и го држи вклучено. Секоја кадифена играчка танцува над главата, бебето ќе сака да ги гледа овие ликови како се вртат. Оваа играчка помага во развојот на видот и слухот. Музичкиот панел може да се користи посебно. Далечинскиот управувач ви овозможува да ракувате со играчката од далечина.

Достапно

Музичка Играчка Chipolino Zoo

2,099 ден