Гаража - Super 7.mk

Гаража

820 ден

Гаражата е погодна за деца од 18 месеци и постари.
Сетот содржи 1 автомобил, 1 пикап автомобил и има вкупно 40 делови.
Има лифт систем и има спирален пат што се врти двапати горе-надолу.
Во сетот ве следуваат и налепници кои се достапни внатре.
Гаражата со колички ја  подобрува имагинацијата на децата.

 

Достапно

Гаража

820 ден