Гаража на 4 спрата - Super 7.mk

Гаража на 4 спрата

1,600 ден

Оваа гаража е препоралчива за деца од 36 месеци па нагоре.
Вклучени се два метални автомобили и има систем за лифтови.
Оваа гаража соджи повеќе игри што може деца та да си играат во различни улоги.

Достапно

Гаража на 4 спрата

1,600 ден