Камион со 40 пар. Коцки - Super 7.mk

Камион со 40 пар. Коцки

900 ден

Со едукативни коцки, децата ќе ги развијат своите вештини за координација на рацете и очите додека прават форми.
Едукативните коцки од 40 парчиња доаѓаат со камионот-играчка!
Едукативните коцки се погодни за деца над 36 месеци.

 

Достапно

Камион со 40 пар. Коцки

900 ден