Сложувалка Коцки 9пар. - Super 7.mk

Сложувалка Коцки 9пар.

625 ден

Со коцки за слика, може да се создадат 6 различни слики со комбинирање на 9 коцки.
Различна слика на секое лице од коцките,вашите децата ќе се забавуваат со часови додека се обидуваат да спојат и комбинираат различни слики.
Додека дечињата се обидуваат да ја најдат сличноста меѓу сликите, тие се чудат и се обидуваат да откријат.
Тоа веројатно ќе биде првата активност на вашето дете за решавање на проблеми и развој на интелигенција.

Достапно

Сложувалка Коцки 9пар.

625 ден