Koцки Сортер Мики Маус - Super 7.mk

Koцки Сортер Мики Маус

470 ден

Уживајте во учењето со оваа коцка за сортирање форми, дополнителна функција за понатамошен развој на вашите најмили, сортирачот на форми се распаѓа и може повторно да се изгради. Вклучува 12 блокови за сортирање, 6 различни форми на блок, круг, квадрат, триаголник, ѕвезда, петаголник и крст. 16 дупки за сортирање на 4 страни, другите две страни се цврсти со слики од Мики Маус

 

Достапно

Koцки Сортер Мики Маус

470 ден