Коцки Unicorn – Dolu - Super 7.mk

Коцки Unicorn – Dolu

520 ден

Коцките се доста важни во развојот на децата, поради тоа што  им помагаат на децата да научат да споделуваат работи,
да развиваат нови пријателства, да станат самоуверени, да го зголемат распонот на вниманието, да соработуваат со другите и да развијат самодоверба.
Овие коцки се препорачуваат за деца од 1 година и постари.

Достапно

Коцки Unicorn – Dolu

520 ден