Витара Количка 2во1 - Super 7.mk

Витара Количка 2во1

1,350 ден

Количката е погодна за деца од 18 месеци и постари.
Може да се користи на два различни начини, количката може да се вози со нозе и помага за проодување со туркање.
Количката содржи и свирка која е во кутијата и има доста лесна инсталација.
Оваа количка може да биде од голема корист за развојот на телото на детето.

Достапно

Витара Количка 2во1

1,350 ден