Маркет Количка со Корпа - Super 7.mk

Маркет Количка со Корпа

975 ден

Деде  количка со корпа е одлична играчка за децата кои пазарат со мајките и сакат  да се забавуваат.
Децата  ќе ја задоволат својата љубопитност и ќе ги носат своите работи додека пазаруваат. Деде Кенди Количка со корпа, куќна игричка која децата ја сакат.
Вашите деца можат да купуваат и да носат во сопствена количка различни намирници. Омилената детска количка со кошница Деде Кенди ќе биде најдобриот соиграч на најмалите дома и надвор.

Достапно

Маркет Количка со Корпа

975 ден