Сет Кујна 6во1 - Super 7.mk

Сет Кујна 6во1

5,200 ден

Играњето на улоги е една од клучните работни за добар развој на вашето дете.
Овој сет кујна 6во1 е погоден за деца од 36 месеци па нагоре, изработен е од исклучително квалитетна пластика, не токсична и безбедна за вашето дете.

Достапно

Сет Кујна 6во1

5,200 ден