Голем Камион со Кран - Super 7.mk

Голем Камион со Кран

3,120 ден

Овој камион (кран) има реален изглед и функции.
Линијата Lena Powerful Giants е дизајнирана да воведе изглед и функционалност од реалниот свет во вашите домови и дворови!
Впечатлива жолта и сива боја за автентичност;
Конструкција со високи детали со тешки гуми и ознаки;
Преклопливи потпори за дополнителна поддршка и забава за играње улоги;

 

Достапно

Голем Камион со Кран

3,120 ден