Маркет Кошничка Barbie - Super 7.mk

Маркет Кошничка Barbie

400 ден

Со Барби кошницата за маркет, девојките ќе можат да одат и на пикник со своите пријатели,ќе ја постават масата и ќе се забавуваат со своите пријатели. Тие ќе ги научат плодовите со играчките банана, грозје и морковот како и многу други што доаѓаат со сетот.

 

Достапно

Маркет Кошничка Barbie

400 ден