Машина за миење садови Barbie - Super 7.mk

Машина за миење садови Barbie

970 ден

Играњето на улоги е една од клучните работни за добар развој на вашето дете.
Оваа машина за миење садови е исклучително за деца од 36 месеци и постари.
Изработена е од исклучително квалитетна пластика, не токсична и безбедна за вашето дете.

 

Достапно

Машина за миење садови Barbie

970 ден