Машина за перење алишта со пегла Unicorn - Super 7.mk

Машина за перење алишта со пегла Unicorn

1,600 ден

Играњето на улоги е една од клучните работни за добар развој на вашето дете. Ова машина за перење алишта е  исклучително за деца од +36 месеци.
Изработена е од исклучително квалитетна пластика, не токсична и безбедна за вашето дете.

 

Достапно

Машина за перење алишта со пегла Unicorn

1,600 ден