Музичка Играчка Chipolino - Super 7.mk

Музичка Играчка Chipolino

990 ден

Оваа музичка играчка е погодна за новородени бебиња. Нежните мелодии му помагаат на бебето полесно да заспие. Специјалното смирувачко движење на играчката го привлекува вниманието на бебето и го држи вклучено. Секоја играчка танцува над главата, бебето ќе сака да ги гледа овие ликови како се вртат. Оваа играчка помага во развојот на видот и слухот.

Достапно

Музичка Играчка Chipolino

990 ден