Кујна со елементи и музика - Super 7.mk

Кујна со елементи и музика

5,200 ден

Играњето на улоги е една од клучните работни за добар развој на вашето дете.
Оваа кујна со елементи и музика е погодна за деца од 36 месеци па нагоре, изработена е од исклучително квалитетна пластика, не токсична и безбедна за вашето дете.

Достапно

Кујна со елементи и музика

5,200 ден