Сортер со форми - Super 7.mk

Сортер со форми

200 ден

Овој сортер со форми е погоден за деца од 12 месеци и постари.
Има 5 различни геометриски форми во сортерот и содржи геометриски блокови во 10 различни бои.
Сортерот е Лесен и лесно преносливо.

Допринесува за развој на интелигенцијата на вашето дете

 

Достапно

Сортер со форми

200 ден