Стаза со 3 возила - Super 7.mk

Стаза со 3 возила

1,000 ден

Оваа стаза е за деца од 12 месеци и постари.
Внатре има 3 возила и 54 обоени делови кои се спојуваат и се прават стази за самите колички.
Кога стазата ќе се монтира целосно, се работи за пат долг 171 см.
Стазата изработена од висококвалитетна цврста пластика.

Достапно

Стаза со 3 возила

1,000 ден