Табла за цртање и играње - Super 7.mk

Табла за цртање и играње

1,350 ден

Таблата е погодна за деца од 36 месеци и постари.
Со таблата доаѓаат додатоци од 13 различни делови и има торбичка со моливи и штипки каде што воедно и таму може да се чуваат.
Може лесно да се складира поради тоа што таблата има прилагодливи ногарки.

 

Достапно

Табла за цртање и играње

1,350 ден