Трактор со преден натоварувач / рачен багер - Super 7.mk

Трактор со преден натоварувач / рачен багер

2,800 ден

LENA® GIGA TRUCKS Противпожарна бригада со налепници, 3 оски, оски од галванизиран челик од 6 mm. Шприцот на покривот може да се врти во која било насока. Рачката прикачена на страната на возилото ја придвижува стабилната клипна пумпа во возилото до максимални перформанси.

 

Достапно

Трактор со преден натоварувач / рачен багер

2,800 ден