Воз со коцки - Super 7.mk

Воз со коцки

420 ден

Коцките се доста важни во развојот на децата, поради тоа што  им помагаат на децата да научат да споделуваат работи,
да развиваат нови пријателства, да станат самоуверени, да го зголемат распонот на вниманието, да соработуваат со другите и да развијат самодоверба.
Во кутијата содржи 36 парчиња (коцки) и се склопува воз и стаза за возење.
Овие коцки се препорачуваат за деца од 18 месеци и постари.

Достапно

Воз со коцки

420 ден