Chipolino Игрална 2во1 Party Time - Super 7.mk

Chipolino Игрална 2во1 Party Time

1,890 ден

Овој душек за играње/камп е шарен и ќе го привлече вниманието на вашето бебе. Најпрвин душекот за игра може да се користи за активности и игра на бебето, бидејќи е опремен со панел со 4 интересни и шарени играчки за закачување. Потоа душекот за играње може да се користи како камп, каде што вашето дете ќе игра со часови. Може да се користи дома, на отворено, на плажа или на друго место каде што е вашето бебе.

Достапно

Chipolino Игрална 2во1 Party Time

1,890 ден