Игрална Chipolino - Super 7.mk

Игрална Chipolino

1,390 ден

Простирката за играње  е шарена, смешна и ќе го привлече вниманието на вашето бебе. За време на игра и вежбање, го стимулира развивањето на бебето, вештините за учење и сите сетила. Мека ткаенина, различни текстури и забавни играчки ја претвораат оваа простирка за играње во врвна сала за играње на бебето! Вашите малечки ќе уживаат во мека удобност, шарени играчки и различни звуци кои забавуваат и поттикнуваат игра.

Достапно

Игрална Chipolino

1,390 ден