Мека подлога со играчки Bear and Lamb - Super 7.mk

Мека подлога со играчки Bear and Lamb

2,350 ден

Подлогата за играње на вашето бебе е шарена, забавна и ќе го привлече вниманието на вашето бебе. Преку него ќе ги стимулирате неговите моторни и когнитивни вештини. Мекиот материјал, различните текстури и забавните играчки ја прават оваа подлога совршено место за игри и гимнастика! Бебето ќе ужива во удобност, шарени играчки и разни звуци кои ќе ја збогатат и охрабрат неговата игра

 

Достапно

Мека подлога со играчки Bear and Lamb

2,350 ден