Бебешка Количка Move On - Super 7.mk

Бебешка Количка Move On

6,990 ден

Количката е погодна за бебиња на возраст од 0-36 месеци и деца со тежина до 15 кг.;
Супер лесна алуминиумска рамка – количката тежи само 4,6 кг.;
Количката автоматски се преклопува со една рака;
Потпирачот за грб е прилагодлив во многу положби според потребите на детето;

Достапно

Бебешка Количка Move On

6,990 ден