Бебешка Количка Roxy - Super 7.mk

Бебешка Количка Roxy

5,990 ден

Количката е погодна за новороденчиња и деца со тежина до 15 кг!

Комплетот вклучува:

Рамка со седиште;

Достапно

Бебешка Количка Roxy

5,990 ден