Бебешка Количка Mixie - Super 7.mk

Бебешка Количка Mixie

5,490 ден

Количката е погодена за новороденчиња и деца со тежина до 22 кг.;
Класична и силна рамка;
Лесно преклопување со една рака;
Потпирачот за грб е прилагодлив во 4 позиции според потребите на детето;
Прилагодлива и отстранлива заштитна табла;

Достапно

Бебешка Количка Mixie

5,490 ден