Chipolino 2Play Количка - Super 7.mk

Chipolino 2Play Количка

7,990 ден

Оваа количка е погодна за две деца на возраст од 1,5 години па нагоре, секое со вкупна тежина до 40 кг.;
Мултифункционален производ со 2 различни начини на употреба – родителот ги турка децата или детето напред ја вози играчката преку педали;

Достапно

Chipolino 2Play Количка

7,990 ден