Chipolino Miley Количка - Super 7.mk

Chipolino Miley Количка

3,790 ден

Оваа детска количка е погодна за деца на возраст од 6 до 36 месеци, со тежина до 15 кг.;
Лесна класична рамка;
Лесно и компактно преклопување на натстрешницата;

Достапно

Chipolino Miley Количка

3,790 ден