Chipolino Количка Piruet 3во1 - Super 7.mk

Chipolino Количка Piruet 3во1

18,990 ден

Количката е погодна за новородени бебиња и деца со тежина до 15 кг!
Седиштето на количката се ротира за 360 степени – за комфорти удобност на бебето и родителите;

Достапно

Chipolino Количка Piruet 3во1

18,990 ден