Количка Chipolino Enigma - Super 7.mk

Количка Chipolino Enigma

13,990 ден

Единицата за седење е погодна за новородени бебиња и деца до 22 кг.;
Лесна рамка со вградена суспензија;
Седиштето лесно се претвора во креветче за новороденче;
Единицата за седење може да се инсталира во двете насоки – свртен кон родителот и свртен кон движење;

Достапно

Количка Chipolino Enigma

13,990 ден