Корпа/Кревет со подвижна страница "Mommy'n me" - Super 7.mk

Корпа/Кревет со подвижна страница “Mommy’n me”

8,450 ден

Креветчето е погодно за новороденчиња и деца до 6 месеци, со тежина до 9 кг.;
Креветчето се трансформира во креветче за игри, погодно за дете со тежина до 15 кг;
Можност за поправање на креветчето на родителскиот кревет;
Паѓачка страница;
Креветчето е произведено во согласност со европските стандарди EN1130 и EN 12227.

 

 

Достапно

Корпа/Кревет со подвижна страница “Mommy’n me”

8,450 ден