Креветче со подвижна страна Аморе Мио - Super 7.mk

Креветче со подвижна страна Аморе Мио

7,790 ден

Ова модерно креветче обезбедува удобност, безбедност и сигурност за вашето малечко. Тоа е исклучително удобно и во него бебето ќе спие слатко и небудено. Моделот има отстранлива партиција која може да се отстрани и овозможува удобно вклопување во креветот на родителите. На овој начин секогаш ќе имате пристап до вашето дете.

 

 

Достапно

Креветче со подвижна страна Аморе Мио

7,790 ден