Преносливо ленено креветче Мерида - Super 7.mk

Преносливо ленено креветче Мерида

5,750 ден

Мерида е производ дизајниран да ви помогне да спиете покрај вашето бебе без да го делите креветот, исто како што препорачуваат експертите. Можете да го носите насекаде со вас, благодарение на неговиот компактен преклопен и удобен багаж за носење. И најдобриот дел е тоа што нема да мора да станете за да го земете бебето кога плаче, и ќе можете слатко да сонувате, држејќи се за раце.

 

 

Достапно

Преносливо ленено креветче Мерида

5,750 ден