Преносно креветче Ariel - Super 7.mk

Преносно креветче Ariel

4,250 ден

Креветчето е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 15 кг.;
Второ ниво со мека подлога – погодно за новороденчиња;
Страничен влез со патент, што му овозможува на детето лесно да влезе и излезе од креветчето;
Голем страничен џеб за играчки и додатоци;
Лесно се преклопува и се расплетува;
Торба за носење и складирање;
Креветчето е произведено во согласност со европскиот стандард EN716.

Достапно

Преносно креветче Ariel

4,250 ден