Преносно креветче Dormeo - Super 7.mk

Преносно креветче Dormeo

5,290 ден

Креветчето е погодно за новороденчиња и деца со тежина до 15 кг.;
Организатор на додатоци;
Второ ниво со мека подлога – погодно за новороденчиња;
Страничен влез со патент, што му овозможува на детето лесно да влезе и излезе од креветчето;
Голем страничен џеб за играчки и додатоци;
Две тркала со стоп за лесно движење на креветчето;
Лесно се преклопува и се расплетува;
Торба за носење и складирање;
Креветчето е произведено во согласност со европскиот стандард EN716.

Достапно

Преносно креветче Dormeo

5,290 ден