Дубак SuperStar 2in1 Chipolino - Super 7.mk

Дубак SuperStar 2in1 Chipolino

4,550 ден

 

Бебешкиот дубак 2 во 1 Супер ѕвезда ги поттикнува обидите на бебето да ги направи првите чекори и ја подобрува неговата рамнотежа и координација. Боите и звуците на послужавникот со играчки ја поттикнуваат креативноста на детето и ги развиваат неговите вештини за слух и вид.

Достапно

Дубак SuperStar 2in1 Chipolino

4,550 ден