Музичка Проодувалка Пиано - Super 7.mk

Музичка Проодувалка Пиано

1,890 ден

Со туркање на играчката, детето ќе биде посигурно да го подобри одењето, рамнотежата и координацијата. Светлите бои и звуци на разните игри ја стимулираат креативноста на детето, го развиваат неговиот слух и визија.

Достапно

Музичка Проодувалка Пиано

1,890 ден