Музичка проодувалка Rocky 3во1 - Super 7.mk

Музичка проодувалка Rocky 3во1

3,990 ден

Проодувалката Роки 3 во 1 ги поддржува обидите на бебето да ги направи првите чекори и ја подобрува рамнотежата и координацијата. Боите и звуците од таблетот и музичкиот панел го стимулираат креативното размислување на малото дете, развивајќи го неговиот слух и визија.

Достапно

Музичка проодувалка Rocky 3во1

3,990 ден