Баланс велосипед 3во1 Max Bike - Super 7.mk

Баланс велосипед 3во1 Max Bike

3,550 ден

Играчката е погодна за деца над 3 години и со максимална тежина до 25 кг.;
Мултифункционален производ кој може да се вози на 2 различни начини – како четири тркала и играчка за рамнотежа;
Играчката е произведена во согласност со барањата на европските директиви и безбедносните стандарди за играчки.

 

Достапно

Баланс велосипед 3во1 Max Bike

3,550 ден