Баланс велосипед Speed - Super 7.mk

Баланс велосипед Speed

1,990 ден

Играчката за баланс е детски велосипед без педали, кој безбедно ја развива ориентацијата и чувството на брзина кај детето, создава чувство на рамнотежа и сигурност што доаѓа од постојаниот контакт на детските стапала со земјата во секое време. Детето учи да балансира и да одржува рамнотежа кога вози велосипед, да вежба различни движења (сврти лево и десно), само да ја контролира брзината, во зависност од неговиот развој и подготвеност.

 

Достапно

Баланс велосипед Speed

1,990 ден