CHIPOLINO MERCEDES-BENZ GTR AMG - Super 7.mk

CHIPOLINO MERCEDES-BENZ GTR AMG

10,990 ден

Овој автомобил управуван со батерии е погоден за секое дете кое ужива во забава и игри. Автомобилот има реален изглед и лесно се контролира од родителите a има можност да биде водено и од самите деца.
Оваа играчка е погодна за деца над 3 години и тежина до 25 килограми.

Достапно

CHIPOLINO MERCEDES-BENZ GTR AMG

10,990 ден