Коњче Клацкалка 2во1 - Super 7.mk

Коњче Клацкалка 2во1

1,200 ден

Клацкалката е погодна за деца од 24 месеци и постари.
Клацкалицата е погодна за  две деца да можат да се лулаат и да се возат истовремено.

Достапно

Коњче Клацкалка 2во1

1,200 ден